Background

Wednesday, June 17, 2009

MY DRY KITCHEN......

Salam kepada teman2 ku di alam maya.......
Akhirnya atas dorangan u all teman2 ku yg tersayang tercipta jugaklah blog ini .....Aduhhhhhh....agak payah jugak pada mulanyer...Alhamdulillah atas pertolongan anak buah ku yg tersayang Ain dapat jugak Acik Lynn merealisasikan blog nie....TQ Ain..and also Kak Ana ku TQ kak coz terpaksa melayan pertanyaan lynn...
Dan untuk N3 yg julung2 kali nyer ini ape yg hendak di kongsi dulu
bersama teman2 alam maya ku...(kalau biasanya bile jemput orang datang berkunjung kite bukak pintu hadapan tapi kali nie kite buat kelainan sikit kite bukak pintu belakang dulu....hehehhe).......



Pintu nak ke Wet Kitchen..... (gambar sengetlah pulak)

Peti Ais yg dah naik termuntah ngan Fridge Magnet tapi masih tak stop membeli lagi kalau jumpe yg kenan.......

Pintu nak ke dapur kering ku...

Okeylah Kakak2 dan adik2 setakat ini dulu untuk tayangan perdana dry kitchen ku...for the next N3 kite citer pulak isi perut yg ade kat dry kitchen nie ...yg penuh ngan semak samun nie....hahahhaha.........tapi rase nyer u all pun dah pernah tengok ape yg ade kat dry kitchen nie....tapi tak pelah nanti kite citer lagi.......

12 comments:

  1. siyesssss....inilah tmpt pemulihan semangat ju....x pnah jemu dgn idea2 klynn....tenkiu sis...harap2 x jemu nak share ideas

    ReplyDelete
  2. Waahhh...cantiknya rumahhhh......

    ReplyDelete
  3. TQ...Sarah Rajin2 lah singgah kat blog akak yer...

    ReplyDelete
  4. Amboi ju... tempat pemulihan yer....anyway tq ju seronok akak dapat kongsi balik ngan u all...

    ReplyDelete
  5. salam k.lynn..my fist comment here..terkedu seketika tengok gambar nie..cantiknyer!!!!! begitu teruja tgk dapur akak..

    ReplyDelete
  6. TQ YATT.... dapur semak samun di yatt...heheheheh...

    ReplyDelete
  7. lynn, cantik sangat2. camne bersihkan barang2 ni ye. tengok maintain je. kalau dapat dapur cam ni, rasanya tak nak keluar.

    ReplyDelete
  8. TQ Shima Alahai Shima tak kan le sampai tak nak keluar...heheheh nak maintain dari abuk ikut mood jugak shima tapi area rumah saya nie memang kurang sikit abuk...

    ReplyDelete
  9. TQ yasmin...singgah blog saya...

    ReplyDelete
  10. haloooooooo.bedah datang ni,siap bawak beg pelestik lagi ,nak kutip FM tu kalau kaklyn takmo ..sapa cakap semak ..sapa cakap ..?
    BIASAAAAAAAAAA DIA TUUUUUUUUU...BABAB BARU TAHU..
    kihkihkih..

    ReplyDelete
  11. Sukanye tengok kitchen lynn..aka masih baru ngan blok lynntapi sangat menarik, akak suka yang padat..

    ReplyDelete