Background

Tuesday, December 16, 2014

SHOOTING HOST SOAL WANITA TV ALHIJRAH ..

SALAM SEMUA ............

Sekadar  ingin  berkongsi   bersama  dengan  pengunjung2  blog  saya .... Alhamdulillah  selesai   sudah  shooting   Host  Soal  Wanita   dan   Segmen  Rencah  Kehidupan ....Alhamdulillah rezeki datang lagi... sementara diberi peluang promosi free sapa yg tak nak kan....hheheh .. dan  dapat satu lagi pengalaman baru......... macam biasa bila time interview... gabra tetap ade ... mulalah ayat2 merepek yg keluar hahahah....aduihaiiii ...tapi kan sayang lah... tak dapatlah nak jumpa Farah AF coz  tempat Farah telah di ganti dengan pengacara lain ...tapi tak kisah pun ..... dapat jugaklah bergambar dengan artis Zehra Zambri sebagai tetamu jemputan untuk rancangan ni ....dan pengacara2 soal wanita yg semua nye come2 belaka Hazrah Rahmat dan Puteri Nieda ....Waktu  siaran  In Sha Allah  di  jangka  pada  20hb Disember ..SOAL WANITA ...jam  12.00 tengahari  Channel 114 ...Ribuan terima  kasih  kepada  TV ALhijrah  serta  crew...kerana  memberi  peluang  kepada  saya......Alhamdulilllah..:) 


















Sunday, December 14, 2014

VINTAGE MANNEQUIN DRESS FORM...


VINTAGE MANNEQUIN DRESS FORM -VM003
Material: Metal
MEASUREMENT :: 164cm (height) x 38cm
PRICE:
 


VINTAGE MANNEQUIN DRESS FORM -VM004
Material: Metal
MEASUREMENT :: 150cm (height) x 38cm
PRICE:
 



Friday, December 12, 2014

CLOCK WITH HOOKS...........


CLOCK WITH HOOKS - CWH013
MATERIAL : WOODEN & IRON 
MEASUREMENT: 15" X 14"
PRICE:


CLOCK WITH HOOKS - CWH011
MATERIAL : WOODEN & IRON 
MEASUREMENT: 15" X 14"
PRICE:



CLOCK WITH HOOKS - CWH012
MATERIAL : WOODEN & IRON 
MEASUREMENT: 15" X 14"
PRICE:



Thursday, December 11, 2014

WOODEN FRAME ................


SALAM JUMAAT ...........

WOODEN FRAME- RCF006
MATERIAL : WOODEN
MEASUREMENT : 73cm X 53cm
PRICE:



WOODEN FRAME- RCF007
MATERIAL : WOODEN
MEASUREMENT : 73cm X 53cm
PRICE:

Wednesday, December 10, 2014

WALL HANGING MULTI PURPOSE IRON BASKET ...


SALAM........



WALL HANGING MULTI PURPOSE IRON BASKET 
MATERIAL : IRON 
MEASUREMENT : 48cm x 26cm x 12cm (dept)



TABLE CLOTH POTMEIRION ................

SALAM....


PORTMEIRION BOTANIC GARDEN
SQUARE TABLE CLOTH
AVAILABLE FOR 3 SIZES
1) ROUND TABLE - ( 6 CHAIRS )
SIZE: 178CM
PRICE:
2) SQUARE TABLE - ( 6 CHAIRS )
SIZE: 212CM X 155CM
PRICE:
3) SQUARE TABLE - ( 8 CHAIRS )
SIZE: 255CM X 155CM
PRICE:
4) SQUARE TABLE - ( 10 CHAIRS )
SIZE: 305CM X 155CM
PRICE:



PORTMEIRION  POMONA
SQUARE TABLE CLOTH
AVAILABLE FOR 3 SIZES
1) ROUND TABLE - ( 6 CHAIRS )
SIZE: 178CM
PRICE:
2) SQUARE TABLE - ( 6 CHAIRS )
SIZE: 212CM X 155CM
PRICE:
3) SQUARE TABLE - ( 8 CHAIRS )
SIZE: 255CM X 155CM
PRICE:
4) SQUARE TABLE - ( 10 CHAIRS )
SIZE: 305CM X 155CM
PRICE:


Thursday, November 27, 2014

CUPCAKE MUG HOLDER .....


SALAM  JUMAAT ..........